Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Forholdet Mellem Jesu Præsteskab Og Johannes Døberens Præsteskab Nedskrevet I De Fire Evangelier" by Paul C. Jong * Book PDF Kindle ePub Free

Forholdet Mellem Jesu Præsteskab Og Johannes Døberens Præsteskab Nedskrevet I De Fire Evangelier

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Forholdet Mellem Jesu Præsteskab Og Johannes Døberens Præsteskab Nedskrevet I De Fire Evangelier
  • Author : Paul C. Jong
  • Release Date : January 19, 2018
  • Genre: Christianity,Books,Religion & Spirituality,
  • Pages : * pages
  • Size : 799 KB

Description

Det Nye Testamente begynder med de fire evangelier, og det vil sige Matthæusevangeliet, Markusevangeliet, Lukasevangeliet og Johannesevangeliet. Alle fire evangelier behandlede og beskrev udførligt Johannes Døberens præsteskab. Det skyldes, at hans præsteskab er så vigtigt. Uden forståelsen for Johannes Døberens præsteskab kan vi ikke hævde, at vi kender Jesu Kristi præsteskab.
Vi kan spørge os selv: "Var Johannes Døberens præsteskab beskrevet i de fire evangelier af så stor betydning?" Idet han udpegede Johannes Døberen, sagde Jesus selv: "Og om I vil tage imod det: Han er Elias, som skulle komme" (Matt 11:14). Således var Johannes Døberen en mand født på denne jord for at udføre et specielt embede. Jesus sagde også: "Fra Johannes Døbers dage indtil nu er Himmeriget blevet stormet, og de fremstormende river det til sig" (Matt 11:12). Det er sandt, fordi Johannes Døberen blev født på denne jord, og da han døbte Jesus Kristus, blev verdens synd overført til Ham. Således var Jesus i stand til at tage verdens synd på sig med det samme. Ved at have tilladt, at det skulle være sådan, har Herren tilladt dem, som tror på Johannes Døberens præsteskab og Jesu præsteskab at træde ind i Himlen ved at modtage syndernes renselse. Det er den betydning, der er indeholdt i det bibelske afsnit i Matthæusevangeliet kapitel 11, vers 12-14.
Tror I på, at evangeliet om vandet og Ånden er Sandheden? Hvis I gør, betyder det, at I kender Johannes Døberens præsteskab og Jesu Kristi præsteskab fuldstændigt. Men mange kristne, som ikke forstår Johannes Døberens præsteskab, kender ikke den evangeliske sandhed om vandet og Ånden, og de lever deres liv i troen med kødets gerninger. På trods af deres uvidenhed forsøger sådanne mennesker ikke engang at kende Johannes Døberens præsteskab som beskrevet i de fire evangelier. Derfor har Johannes Døberens præsteskab alt for længe været tilsidesat selv blandt kristne, som hævder at tro på Jesus. Måske er dette grunden til, at jeg kan se, at der ikke er mange mennesker, som er interesserede i Johannes Døberens præsteskab nu for tiden. Så folk har en tendens til at kigge skævt til dem, som er interesserede i dette emne. Det skyldes, at mange mennesker har set bort fra Johannes Døberens præsteskab og har tøvet omkring Jesu præsteskab alt for længe.


PDF Books Download "Forholdet Mellem Jesu Præsteskab Og Johannes Døberens Præsteskab Nedskrevet I De Fire Evangelier" Online ePub Kindle